Hogyan került PIROS alumíniumsínes szennyfogó szőnyeg a pécsi Árkádba?


A 2018-2019-es év egyik legszínesebb Alutrend szennyfogó szőnyeg munkáját a pécsi Árkád bevásárlóközpontban készítettük. Nagyon örültünk ennek a megrendelésnek, mert a bevásárlóközpont vezetősége úgy döntött, hogy a korábbi szürke színű lábtörlő rendszert, piros járófelületű alumínium sínes szennyfogókra cseréli.

Ritka az ilyen merész színválasztás, az pedig, hogy ez az élénk szín úgy jelenjen meg a szennyfogón, hogy kefe és textil járófelületek váltják egymást, egyedülálló hazánkban.

A Cleartex Kft. szívesen megvalósítja a különleges elképzeléseket, legyen szó akár szennyfogóról, akár egyéb padló, vagy falburkolatról. Szaktanácsadásunkkal segítünk a választásban, ahogy tettük azt ebben az esetben is.

Itt a szennyfogó elegendő hosszúságú ahhoz, hogy a belépők a hatékony tisztításhoz elengedhetetlen 4-6 lépést megtegyék rajta, viszont nem volt lehetőség elkülönül kültéri és beltéri zóna kialakítására. Ezért esett a választás a kombinált járófelületre, így felelve meg a zónaszemlélet követelményeinek: a kefe lekaparja a makacsabb szilárd szennyeződéseket, a textil pedig az apróbb szemcsék letisztítását és a nedvesség felszívását végzi.

 

Ily módon ötvözhető az elsődleges és a másodlagos belépési zóna feladata egy szennyfogón belül.

Érdekesség még, hogy a bevásárlóközpontban használt alumínium profilok a piacon elérhető legstrapabíróbb típusok, hiszen bírniuk kell a napi több ezer belépést jelentő intenzív használatot.

A bevásárlóközpontban az összes bejárat szennyfogóinak a cseréje megtörtént. A telepítés óta az először kihelyezett szennyfogókat már takarítottunk is. ennek eredményét és a tapasztalatainkat, a következő bejegyzésben osztjuk meg.

 

ClearRentSzennyfogó szőnyegTakarítási modellTisztaságvédelmi Program

AlutrendlábtörlőPécsi Árkádpiros szenyyfogó szőnyegSzennyfogó szőnyeg

Vélemény, hozzászólás?