Hygi Step™ Basic – Cipőfertőtlenítő tálca

A fertőtlenítő szőnyegek minimális perem magassága miatt nem áll fenn a botlás veszélye, járást segítő eszközökkel (bot, mankó járókeret), és kerekes járművekkel is használhatóak. A fertőtlenítő területen a speciális felületnek köszönhetően a lábbelik, kerekek nem süllyednek mélyen a fertőtlenítő oldatba, csak néhány milliméter mélységben érintkeznek a folyadékkal.

Annak érdekében, hogy a fertőtlenítőszer ne a sáros, poros cipőtalpakkal érintkezzen – csökkentve annak hatékonyságát és felhasználhatóságát-, a fertőtlenítő szőnyegek elé kaparószálas Collect szennyfogó elhelyezését ajánljuk. A fertőtlenítő szőnyeg után pedig az igénybevételtől függően Cleartex Hudson, vagy Classic szőnyeget javaslunk, hogy felitassa a nedvességet a cipőkről és ne hordják szét azt a padozaton.

A szőnyeget töltse fel fertőtlenítő folyadékkal.

A fertőtlenítő oldat megtisztítja a  cipőtalpakat a baktériumoktól, a vírusoktól.
A szőnyeg felülete megtisztítja a lábbeli talpát, mielőtt elhagynák a szőnyeget, biztonságosabb és tisztább belépést biztosítva.

Normál méretek:

75 x 85 cm
85 x 150 cm

Lépjen túl a szokásos fertőtlenítő lábtörlőszőnyegeken. Csökkentse a szennyeződés és a baktériumok terjedésének a kockázatát.

Létesítményeinek bejáratát használók cipőtalpait fertőtlenítése Hygi Step Basic-el!

 

A helyesen alkalmazott prevenció fenntartható módszerekkel biztosít tisztább környezetet.

Tisztaságvédelmi szakértő kollégáink segítenek Önnek cége tisztaságvédelmi stratégiájának a megtervezésében, kivitelezésében és működtetésében.


Murányi Attila
tisztaságvédelmi szakértő
+36 30 413 8175
muranyi.attila@cleartex.hu