Szennyfogó szőnyeg fertőtlenítése

A regeneráló mélytisztítás a szennyeződések maradéktalan eltávolítását jelenti. A művelettel a kórokozók jelentős része is megsemmisítésre kerül, hiszen ezek döntő többsége a szennyfogó által letisztított és tárolt porszemcsékhez kötődik.

A maximális biztonság érdekében azonban bizonyos időközönként ajánlott a bejárati szőnyegek fertőtlenítése is. Így elkerülhető a szennyfogó szőnyegeken a káros mikroorganizmusok elszaporodása és a vírusok jelenléte. Emberi szervezetre veszélytelen fertőtlenítőszerek alkalmazásával, szermaradványmentesen teremtjük meg a bejáratok teljes körű higiéniáját, amivel megvédjük közvetlen életterünket és segítünk megfelelni a legszigorúbb higiéniai előírásoknak.

A Cleartex szennyfogó szőnyegeket széles hatásspektrumú szerekkel, kiemelkedő hatékonysággal tudjuk helyben fertőtleníteni. Eljárásunkat szinte az ember környezetében felmerülő összes tisztítási és fertőtlenítési igényre nagy biztonsággal tudjuk alkalmazni.
A szennyfogó szőnyegek fertőtlenítésével meggátolhatjuk a cipőtalpakon széthordott kórokozók terjedését és csökkenthetjük a felületekről-emberre történő fertőzések számát. Ez pandémia időszakában különösen fontos, de normál időben is fenntartja a megfelelő prevenciót.

Ön szerint mennyi porszemcse és hozzájuk tapadó baktérium gyűlhet össze egy szennyfogószőnyegen? - A videóból megtudhatja!