Prevenció

A kórokozókkal szembeni védekezés épületek esetében már a bejáratnál kezdődik. A szennyeződéseket és a rajtuk megtelepedő, majd utazó káros baktériumokat, gombákat és vírusokat a bejáratokon keresztül visszük be közösségi helyiségekbe. Mindent meg kell tennünk annak érdekében, hogy ezek a vírusok és mikroorganizmusok ne jussanak be a belső terekbe, ne veszélyeztessék munkahelyeinket és az ott dolgozó munkatársaink, illetve vendégeink egészségét.

Nem elég tehát a kézmosás és a fertőtlenítés. Már a bejáratokban meg kell kezdeni a kórokozók távoltartását. Ha már megtanultunk kezet mosni, itt az ideje megtanulnunk lábat törölni!

Kutatások bizonyítják, hogy az új típusú koronavírus gyors terjedését sok tulajdonsága elősegíti. Többek között az is, hogy a vírus a cipőtalpon is megtapad: (különösen, ha az amúgy is egyéb szennyeződésekkel telitett, ami mintegy petricsészeként tenyészkörnyezete a különféle kórokozóknak) így pedig rengeteg helyre eljuthat, megfertőzve olyan helyiségeket ahol eddig nem jelent meg a COVID 19, potenciális veszélyt jelentve az itt megforduló emberekre.

 

Cleartex szennyfogó rendszerek | Álljuk a sarat!