Gyártás

Az Alutrend® tökéletes arra, hogy mutatós és egyben hatékony bejáratok részévé váljon. Alkalmazása lehetővé teszi, hogy járásirányban, a belépési zónának megfelelő felületen tisztuljanak a talpak.
Ezenfelül a rendszer telepítése az adott enteriőrrel egységben, azonos szellemben valósul meg.

Egy szennyfogó rendszer attól lesz különleges, hogy teljesen egyedi, az adott épületre tervezett. A Cleartex Kft. által készített szennyfogók közt szinte nincs két azonos darab – eltekintve az áruházláncok bejárataiban látható lábtörlőktől.
A különlegesség egyik titka, hogy a szennyfogók, beleértve az Alutrend® -et is, formai kialakítása eltérhet bármilyen konvencionális formától. A lábtörlők általában téglalap alakúak, míg a Cleartex szennyfogók lehetnek kör alakúak, külső vagy belső körívvel kiszabott szögletes formák, excentrikus alakzatok, konkáv vagy konvex sokszögek. Az egyediségnek csak a fantázia szab határt – illetve a környezet geometriája.
A legelterjedtebb nem-téglalap alakzat, ahova lábtörlő szokott kerülni, az a forgóajtók kerek aljzatai. A forgóajtók előnye, hogy az áthaladó kénytelen több lépést megtenni a tisztitó járófelületen. Egy átlagos lábtörlőn 2 lépéssel át lehet jutni, ugyanez a forgóajtós lábtörlőknél legalább 3-4-szer annyi. Ez lehetőséget ad arra, hogy a kültéri feladatokat a forgóajtó első felébe, míg a beltéri funkcionalitást a második felébe helyezzük. Ebben az esetben a két félkör tisztitó felületei eltérőek lehetnek.

A változatos formavilág mellett a Cleartex szennyfogók másik specialitása a színekben rejlik. A színek óriási hatással vannak az emberre, különböző hangulatokat válthatnak ki. Az emberi érzéki benyomások nagy része a színvilágon keresztül érvényesül. Az élénk színek a padlón oldalra és felfelé tágítják a teret, emellett pozitív hatással van a hangulatra.
A Cleartex szennyfogó szőnyegek bármilyen színben mAegJÁteNrLvÁezShetők, sőt tetszőlegesen feliratok, grafikák.
is megjeleníthetők rajta.

A bejáratok személyre, illetve cégre szabott kialakítását egy logózott lábtörlővel könnyen elérhetjük. Lehetőség van arra is, hogy ezt a feliratos szőnyeget az Alutrend® alumíniumsínes lábtörlőbe integráljuk. Így olyan különleges szennyfogóhoz jutunk, ami a tisztitás mellett a cég bemutatkozó üzenetét is megjeleníti.
A Cleartex teljes körű szolgáltatása a tervezést és gyártást követően a telepítésre is kiterjed. Akár a nagy méretekben készülő szőnyegeinket is a helyszínre szállítjuk, sőt, sok esetben a végső formázást a helyszínen végezzük el, hogy tökéletes eredményt kapjunk. Szakembereink a szennyfogókat beépítik, installálják, alkalmassá teszik a baleset-és
csúszásmentes napi 24 órás üzemelésre. Ezt követően pedig – amennyiben szükséges, vagy igény van rá – a későbbi karbantartásban, regeneráló mélytisztitásban is szerepet vállalunk.
Egy jól átgondolt és megtervezett több zónás szennyfogó rendszerrel a takarítási költségek akár 65%-át is megspórolhatjuk.