Bérszőnyeg kontra Tisztaságvédelem -2. rész


Megjelentek Magyarországon az 1 méretben vásárolható szélén szegett „felmosórongyok”. Mert hogy ezek már lábtörlők.

Betettük az ajtó elé, és töröltünk rendületlenül. még ha sáros volt, merthogy tuti az volt, akkor is. aztán, ha már több ment a cipőre, mint le róla, akkor kimostuk…vödörben, mosdóban (eldugult mindig), és ki hol..

Megjelent Mo.-n egy élelmes vállalkozó, mert a nyugat mindig előttünk jár, és felajánlotta a munka legrosszabb részét, hogy majd ő kimossa.
És amikor mossa, addig hoz helyette mosottat. Ne feledjük, a minőség még mindig a régi. Telnek-múlnak az évek, megy a lábtörlő biznisz, fejlődik a cég. De mi lenne, ha nem kéne állandóan a mosni?

Fejlesszünk a lábtörlőn! Persze ne sokat, mert akkor meg megáll a bevétel (azaz rengeteg elégedett ügyfél, akinek jó funkcionáló tartós lábtörlője van). Készítsünk több nedvességet beszívó, magasabb szálú puha lábtörlőt ( a mosógép szerelő is nagyon drága, óvjuk a mosógépet, amivel mossuk a szőnyeget:). tehát marad az arany középút: könnyen mosható, laza szerkezetű, puha nedvszívó lábtörlőket kell gyártani.
Elérkeztünk a jelenkorhoz. Ezt kapják Önök, egy laza szerkezetű, puha anyagú nedvszívó, könnyen tisztítható lábtörlőt.

Akkor megint az ötlet: ne vegye meg, bérelje tőlünk a lábtörlőinket! Mivel az ember kényelmes (nem elég nekem hogy a munkámat elvégezzem, még a lábtörlőre is figyeljek?), ragyogó ötletnek találja. Le van a gond a válláról. Nem baj ha koszos lesz, úgyis cserélik. Azért javaslom, figyeljünk a részletekre: még mindig egy olcsó, könnyen előállítható, pótolható lábtörlőről beszélünk!

Hát, itt tartunk most: olcsó bérlábtörlő a cégünk bejáratában, jelezve hogy nem érünk rá ilyenekre figyelni, mert a munkánk nagyon fontos….

A Cleartex Kft nem foglalkozik lábtörlőkkel. Mi máshol tartunk: felismertük, hogy a magára valamit is adó cég szennyfogót használ a bejáratnál. mert másodszorra nem lehet jó első benyomást tenni. És a cégről az első benyomás valójában a bejáratnál éri a kedves ügyfelet.

Tiszta profi szennyfogó, nedves időben is lábnyommentes tiszta burkolatok. Mennyivel szebb kép ez! De továbbmegyek. Nem csak szennyfogók. Tisztaság védelem! A tisztaság nehezen, verejtékes munkával elérhető állapot. És ha elértük, fenn kell tartani. Kell hozzá szakember, speciális felszerelés, idő, energia. De ki mondja meg, az én munkahelyemen hogyan kell a tisztaságot védeni? Nos, ezért vagyunk mi.

A Cleartex szakemberei azért vannak, hogy Ön tényleg, minden időben tiszta bejárattal, tiszta munkakörnyezetben dolgozzon.
A cikkünk következő részében kitérünk a „részletekre”, a hogyan-mikéntre is.

A cikket írta:

Hegedűs Zoltán
értékesítési szaktanácsadó

ClearRentSzennyfogó szőnyegTakarítási modellTisztaságvédelmi Program

bérlábtörlőszennyfogóSzennyfogó szőnyeg

Vélemény, hozzászólás?