Kinek ajánljuk az Alutrend szennyfogó szőnyeg rendszert?


Alutrend® szennyfogó rendszereink az elmúlt tíz évben rengeteg különböző helyre kerültek. Ügyfeleink között megtalálható rétes büfé és 20-30 fős vendéglő is, akár csak az Alle Üzletközpont vagy az Audi gyár. Ami közös bennük, hogy lényegesnek tartják a tisztaságot és a rendezettséget, valamint az épületbe lépők első benyomását. Figyelmet fordítanak a higiénia megőrzésére, a költséghatékonyságra és az egyedi dizájnra, ezért az adott épületre, vagy helyiségre tervezett szennyfogó rendszert alkalmaznak.

Szennyfogó szőnyeg minden igényre

Napjainkban egy szennyfogó lábtörlőnek számtalan követelménynek kell megfelelnie. Ha Önnek is fontosak az alábbi szempontok, akkor mindenképp ajánljuk az Alutrend® alumíniumsínes lábtörlők alkalmazását, legyen szó irodaházról, üzlethelyiségről, vagy akár otthonáról. Az Alutrend® rendszerrel bármilyen helyszínre, bármilyen nagyságú és típusú forgalomra megtalálható az ideális szennyfogó megoldás.

Hatékonyság

Jogos elvárás, hogy a lábtörlő tisztítsa le a cipőtalpakról, vagy a kerekesszékek, babakocsik, bevásárlókocsik kerekeiről a szennyeződéseket. Egy épületben általában a takarítás 80%-a padlón történik, így nem mindegy, hogy milyen lábbelivel lép be valaki az utcáról. Egy hatékony szennyfogó rendszer a kosz 96%-át letisztítja a talpakról, ami számtalan előnnyel jár:

  • ha tiszta a cipő, akkor a burkolatok sokkal kisebb igénybevételnek vannak kitéve;
  • ha száraz a padló, kevesebb elcsúszásos baleset történik;
  • ha rendezett és tiszta az épület előtere és belső részei, akkor a látogató nagyobb valószínűséggel tér vissza, esetleg tovább marad, vagy jobb kedvvel, nagyvonalúbban vásárol.

Az Alutrend® lábtörlő szőnyeg az épület adottságainak és a jellemző szennyeződéseknek megfelelően tervezhető, illetve kivitelezhető. Az ily módon optimálisan kiválasztott, magas minőségű tisztító felületeknek köszönhetően, az Alutrend® alumíniumsínes lábtörlő igazán hatékony szennyfogó megoldást jelent.

Tartósság

Egy szennyfogó szőnyeg legyen strapabíró, hiszen modern életünkben számtalan olyan óriási épületfajtát ismerünk, melyeknek nagyszámú látogatót kell nap mint nap fogadnia. Bevásárlóközpontok, élményparkok, szálloda komplexumok várják a látogatókat hazánk legeldugottabb részein is. A dolgozókat monumentális irodaházakban, gigantikus gyártelepeken foglalkoztatják, a betegek is tekintélyes méretű kórházakba járnak, az egyetemek pedig szintén számtalan diákot, tanárt, kutatót fogadnak. Az Alutrend® alusínes lábtörlő tökéletesen megfelel a tartósság igényének. A piacon fellelhető legerősebb alumínium sínekből épül fel, így ideális választás a nagy forgalmú bejáratokba.

Időtállóság

Fogyasztói társadalmunkban ritkák az időtálló termékek. Sokszor szembesülhetünk azzal, hogy használati tárgyaink, ruháink, de még háztartási gépeink is egyre gyatrább alapanyagokból készülnek, hamar elromlanak és általában egyszerűbb újat venni, mint javíttatni. A Cleartex Kft-nél ez nem így van. Hiszünk a minőségben és abban, hogy színvonalas termékeink, illetve szolgáltatásaink mindenki megelégedésére szolgálnak. Alutrend® szennyfogóink kiemelkedőek az alusínes lábtörlők piacán, hiszen csak a legmagasabb minőségű anyagok felhasználásával készülnek hazai gyárunkban, precíz szakemberek által. Alumínium sínes lábtörlőink időjárásállók, sem a téli fagy, sem a nyári magas UV sugárzás nem tesz bennük kárt, funkciójukat tehát éveken keresztül, évszaktól függetlenül ellátják.

Költséghatékonyság

Választásaink egyik fontos szempontja a költséghatékonyság. Egy termék akkor teljesíti ezt a feltételt, ha funkcióját hosszú időn keresztül, minőségromlás nélkül tudja ellátni. Az Alutrend® tökéletesen megfelel ennek a követelménynek:

  • mindig az adott belépési útvonalra szabott, ami biztosítja az optimális kialakítást, mind a lábtörlő méretét, mind a forgalomnak megfelelő alusín típusát, mind pedig a tisztító felületek fajtáját tekintve;
  • az épületre tervezett kialakítással nincsenek fölösleges kiadások, nem kell semmi olyat megvenni, ami nem szükséges;
  • az egyedi kialakítás miatt tisztítási hatásfoka magasabb, mint bármelyik más szennyfogóé, ami csökkenti a takarítási költségeket, illetve óvja a belső burkolatok épségét;
  • az Alutrend® szennyfogó rendszert egyszer kell telepíteni, így egyszeri kiadást jelent;
  • az Alutrend® lábtörlők élettartama meghaladhatja a 10 évet is, ami jóval több, mint ami bármilyen más lábtörlő esetén tapasztalható;
  • nem igényel több karbantartást, mint az egyéb lábtörlők, takarítása tehát nem jelent többlet kiadást.

Dizájn

Egy szépen berendezett, egymáshoz illő bútorokkal és textilekkel felszerelt enteriőr összképét nagyban befolyásolja, hogy milyen a lábtörlő, amin keresztül belépünk a helyiségbe. Ha mindenhol egyforma, szürke, téglalap alakú lábtörlőkkel találkozunk, az egyrészt unalmas, másrészt rontja a gondosan kialakított előtér, vagy üzlethelyiség egységét. A harmonikus megjelenést segíti, hogy az Alutrend® szennyfogó rendszer kül- és beltéren egyaránt alkalmazható, az alusínekbe bármilyen járófelület integrálható. Ennek köszönhetően egységes szerkezetben jelenhet meg a kültéri és a beltéri lábtörlő, ami összhangot sugároz. Az Alutrend® lábtörlők emellett formájukat és színüket tekintve is változatosak lehetnek. Ha bejáratának kialakítása nem teszi lehetővé téglalap alakú lábtörlő telepítését, vagy valami különlegesebb alakzatra vágyik, szaktanácsadóink segítségével tervezhet exkluzív formai kialakítású szennyfogót. Az egyedi dizájn tovább fokozható jó színválasztással. Legyen szó akár kültéri, akár beltéri szennyfogóról, az elegáns hatású sötét színek mellett színpalettánkban világos és élénk, vidám színek is megtalálhatók. Az Alutrend® sínjeiben a különböző színű járófelületek akár soronként váltakozhatnak, kiemelve ezzel bejáratát a szürke egyformaságból.

Egyediség

Önmagunk másoktól való megkülönböztetése nem csak személyes, hanem üzleti szinten is nagy jelentőséggel bír. Egy üzlet, étterem, vagy szalon egyediségére már az ajtóban felhívhatjuk a figyelmet, ha marketing lábtörlőt alkalmazunk a bejáratban. Logó megjelenítésére, vagy egyedi nyomtatásra kültéren és beltéren egyaránt lehetőség van, alusínes rendszerben is. Egy egyedi nyomtatású, Alutrend® szennyfogó alkalmazásával nagyobb tisztaságot, kedvezőbb képet, sok figyelmet és több látogatót kaphat az épület és annak üzemeltetője.

 

ClearRentSzennyfogó szőnyegTisztaságvédelmi Program

AlutrendSzennyfogó szőnyeg

Vélemény, hozzászólás?