Innováció

innovacio

A JETMAT® automatizált tisztaságvédelmi technológia egy független automatizálás fejlesztő mérnök Magony Richárd technológiai szabadalma, aki élvezi a Cleartex Kft. támogatását.
Munkájával nagyban hozzájárult a cég modernizálásához, valamint innovatív tevékenységének kiteljesedéséhez. A Cleartex kft. szakmai múltja és a prevenció terén szerzett kiterjedt szakmai tapasztalatai sokban segítették a JETMAT® technológia sikeres gyakorlati adaptációját.

A Cleartex Kft. ma a technológia kizárólagos magyarországi viszonteladója.

A JETMAT® piaci bevezetése legkorábban 2021 őszére várható.

Ezt az innovatív technológiát az elmúlt években számos országban (EU, US, BR, MX, IL, RU, UA, IN, CN, JP, KR, MY, PH, ID, AU, NZ) sikerrel szabadalmaztattuk.

Sokáig vizsgáltuk a jelenleg elérhető preventív megoldásokat, és alaposan elemeztük a módszerek alkalmazástechnikai korlátait. Ezen felül alaposan tanulmányoztuk a takarítástechnológiai piac kínálatát is. Ezekben egyetlen közös pontot találtunk, ami az egyoldalú, prevencióidegen látásmód, és a mindenek feletti takarításra buzdító piaci magatartás.
Ennek alapvető hiányosságait felismerve, bátran állítjuk, hogy fejlett tisztaságvédelmi technológiánk képes elhozni azt a plusz szolgáltatást, ami végre a tisztaságot leginkább fenyegető alapproblémát megfékezve, akár szélsőségesen mostoha körülmények között is biztosítja a XXI. században már joggal elvárt fenntartható tisztaság minden kényelmét.
Prevenciónk egyaránt segít leszámolni a padlószintű beszennyezés állandó kockázati tényezőivel és az túlzott takarítási kényszerek ismert terheivel. Javaslatunk egy ideális takarítási gyakorlat kialakítása, ami harmonikusan összegzi mindazt a tudást, ami a fenntartható tisztaság fokozása érdekében a mindennapi gyakorlat részeként hamarosan elérhetővé válik.