Bérszőnyeg kontra tisztaságvédelem 3. rész


4 mm ami megváltoztatta a világot!

Tisztaság-védelem (most mii van?)

Védjem a tisztaságot? Miért?

Mert a tisztaság az jó. A tisztaság minket szolgál. A tisztaság képet ad rólunk.

„de hát azért vettem a szennyfogókat, hogy védje ő az én tisztaságomat”

Így van. Azon túl, hogy beruházott lábtörlőre-szennyfogóra (ld 1. rész), még a munka neheze nincs elvégezve. Csak megtettük az első lépést…..a megfelelő irányba. Van aki itt megáll, van aki továbbmegy. Ha Ön tovább olvassa, akkor Ön a mi emberünk! Van igénye a kontrollált tiszta környezetre.

Az első lépést követi a többi: meg kell tervezni, vajon Önnek mennyi és milyen szennyfogóra van szüksége. Persze nem Önnek, hanem a cége bejáratának. Ami Ön. Tehát visszakanyarodok: nem mindegy, milyen típusú szennyfogóval kezdünk és zárunk. Mert a kosz is többféle, nem csak egyszerűen kosz, hanem latyak, sár, kutyapiszok, rágó, nedvesség, falevél, apró kavics… és még sorolhatnám.

Persze hogy Önnek is, és nekünk is jó legyen, többféle szennyfogóval rendelkezünk. A józan észt és a logikát nem mellőzve megtervezzük a „bejáratát”. Egy jól tervezett bejárattal (értsd a szennyfogók áthaladási sorrendben lévő elhelyezését típusok alapján) megvédjük a cége burkolatát mindennemű szennyeződéstől. Nem mindegy, hogy pl. egy homokszínű (de mondhatok ide sötét, esetleg fekete kőburkolatot) burkolaton mennyire és milyen hosszan látszódnak a lábnyomok. Bosszantó, ha a drága burkolat a cipővel behordott apró kavics, nedvesség, savas hólé által sérül, mattul, karcolódik. Egy az, hogy nem szép látvány, de a felületi védelem is sérül egy csúnya kavics által, ami több mint bosszantó. Gazdaságilag is ráfizetés. Ráfizetés, mert előbb kell cserélni, ami pénz, kupi, kosz, stb.

A megoldás: Tisztaságvédelem.

A nehezen megszerzett tisztaságot megtartani, az maga a mennyország. Jó végigmenni a tisztaságon nekünk, és az ügyfélnek is.

És mi a 4 mm ami megváltoztatta a világot?

A bérszőnyegek és a mi szennyfogóink szálmagasságának a különbsége. Nem is említem, hogy a mi szőnyegeink, kapilláris szerkezetűek (mini szívószál ami a kosztól elszívja a nedvességet, majd kipárologtatja), tömörebbek, és sokkal lényegre törőbbek.
Érdemes tapintással összehasonlítani a bérszőnyegek fogását a mi szőnyegeinkkel.

Érezni fogja a különbséget.

Ha szeretne ingyenes tapimintát kérni, jelezze, mi szívesen küldünk Önnek.

A cikket írta:
Hegedűs Zoltán
burkolattervező
értékesítési szaktanácsadó

ClearRentSzennyfogó szőnyegTisztaságvédelmi Program

4 mm?bérszőnyegszennyfogóSzennyfogó szőnyegTisztaságvédelem

Vélemény, hozzászólás?