ClearRent Tisztaságvédelmi program. – Mit értünk rajta?


Új felismerések – 26 év tapasztalat után

Évtizedek óta szolgáljuk ki ügyfeleinket bejárati szennyfogó szőnyegeinkkel.

Referencia listánk, elégedett partnereink száma végeláthatatlan. Azt gondoltam, hogy erről a témáról és szakmáról már mindent tudok ennyi év után. De tévedtem.

Az elmúlt 1,5 – 2 évben azonban fel kellett ismerni, hogy a piac már mást kíván, mint eddig. A körülmények változása odavezetett, hogy több törődést szeretnének. Mik is ezek a változások?

  • a tisztaság felértékelődése – épületeken belül és kívül is
  • a környezet védelme
  • szakképzettség elégtelensége a takarító iparban
  • munkaerő hiány
  • bérköltségek növekedése
  • kényelmi szempontok a megrendelők részéről
  • minél szélesebb körű garanciák igénye

Mindezek a felismerések arra késztettek bennünket, hogy a gondos kiszolgálás, az értékesítés helyett a szolgáltatás felé mozduljunk el. Így alakult ki a Cleartex Tisztaságvédelmi Programja a ClearRent, mellyel úttörő szerepet játszunk nem csak itthon, hanem Európa-sőt világszerte is.

A program lényege:

Olyan minőségű, nagyságú és funkciójú szennyfogó rendszert állítunk össze, amely az épületet használók cipőtalpairól, kerekeiről (babakocsi, bevásárló kocsi, kerekesszék stb.) a behordott kosz 85-90%-át leszedi. Magyarul nem engedjük meg a belső burkolatok elkoszolódását. És ami nem kerül be, azt nem is kell feltakarítani. Ilyen egyszerű a modell!

Ezeket a sok esetben akár 100-150 m2 nagyságrendű szennyfogó szőnyegeket beruházás igény mentesen, bérleti konstrukció keretében telepítjük. A szolgáltatás lényegi része az általunk nyújtott folyamatos karbantartás, a szennyfogók rendszeres, helyszíni, regeneráló mélytisztítása.

Modellünk 2-5 év közötti bérleti keretszerződés megkötését teszi lehetővé.

Tehát havi költségként elszámolható bérleti díj ellenében, bejárataiba nagy szabású védelmi rendszert építünk ki és tartunk tisztán. A legkívánatosabb változás tehát a szemlélet váltás, minden takarításban és épület fenntartásban érdekelt fél részéről. A prevenciót kell a központba állítani, nem a takarítónőt!

Szerző:
Huber Ilona Katalin
ügyvezető

ClearRentTisztaságvédelmi Program

ClearRentPrevencióregeneráló mélytisztításTisztaságvédelem

Vélemény, hozzászólás?