A szennyfogók típusai

  1. Textil szennyfogók | A legnépszerűbb, valódi szőnyeg alapú lábtörlőfajta. Különböző vastagságú, szálösszetételű poliamid szálas textilszőnyegek PVC vagy gumi hátlappal. Kültéri, közteszónás és beltéri kialakításokhoz is elérhető típusok. Alapburkolatként padozatra telepítve és úsztatva is használható.
  2. Műanyag / gumi szennyfogók | PVC vagy gumi alapú, tekercses vagy modulokból összeállítható, nyitott / részben nyitott szerkezetű szennyfogók főleg kültéri vagy közteszónás használatra. Alapvetően nagy és közepes forgalomhoz ideális választás. A két fő szerkezeti típus, a kuszáltszálas és moduláris szerkezetűek mellett ide sorolhatók a kültéri, csak kaparószálas, hátlappal rendelkező szőnyegek, mint például a műfű. A moduláris típusok pedig keverhetők beltéri textil járófelülettel rendelkező modulokkal, elősegítve a beltéri, illetve köztes zónás használatot.
  3. Alumíniumsínes szennyfogók | A sárlehúzó rácsok utódai, kibővített tisztító funkciókkal, elegáns, strapabíró kivitelben. Kültéri, köztes zónás és beltéri alkalmazásokhoz különféle, egymással keverhető tisztító felületekkel kis, közepes és nagy forgalomra különböző profil méretekben. Minden esetben egyedi méretre szabva, gyakorlatilag bármilyen formában, süllyesztékbe telepíthető.
Textil szennyfogó szőnyegek Műanyag / gumi szennyfogó szőnyegek Alumíniumsínes szennyfogó szőnyegek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük