Szennyfogó szőnyeg minden igényre

Napjainkban egy szennyfogó lábtörlőnek számtalan követelménynek kell megfelelnie. Ha Önnek is fontosak az alábbi szempontok, akkor mindenképp ajánljuk az Alutrend® alumíniumsínes lábtörlők alkalmazását, legyen szó irodaházról, üzlethelyiségről, vagy akár otthonáról. Az Alutrend® rendszerrel bármilyen helyszínre, bármilyen nagyságú és típusú forgalomra megtalálható az ideális szennyfogó megoldás.

Hatékonyság

Jogos elvárás, hogy a lábtörlő tisztítsa le a cipőtalpakról, vagy a kerekesszékek, babakocsik, bevásárlókocsik kerekeiről a szennyeződéseket. Egy épületben általában a takarítás 80%-a padlón történik, így nem mindegy, hogy milyen lábbelivel lép be valaki az utcáról. Egy hatékony szennyfogó rendszer a kosz 96%-át letisztítja a talpakról, ami számtalan előnnyel jár:

  • ha tiszta a cipő, akkor a burkolatok sokkal kisebb igénybevételnek vannak kitéve;
  • ha száraz a padló, kevesebb elcsúszásos baleset történik;
  • ha rendezett és tiszta az épület előtere és belső részei, akkor a látogató nagyobb valószínűséggel tér vissza, esetleg tovább marad, vagy jobb kedvvel, nagyvonalúbban vásárol.

Az Alutrend® lábtörlő szőnyeg az épület adottságainak és a jellemző szennyeződéseknek megfelelően tervezhető, illetve kivitelezhető. Az ily módon optimálisan kiválasztott, magas minőségű tisztító felületeknek köszönhetően, az Alutrend® alumíniumsínes lábtörlő igazán hatékony szennyfogó megoldást jelent.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük